Wreckfest@Tiffany’s 28 mars 2008

PhilippaHughes.1

Wreckfest@Tiffany’s stod det på inbjudan till det evenemang som hölls på fredagen den 28 mars i Arlington Arts Center i Arlington, Virginia, strax söder om Washington, D.C. Bakom evenemanget stod advokatutbildade Philippa Hughes, som numera arbetar med att bygga upp en lokal konstscen i den amerikanska huvudstaden — efter inspiration från New York. Arrangemanget omfattade bland annat måleri på plats av konstnärer, video- och modeuppvisning och paneldiskussion.

PhilippaHughes.2

PhilippaHughes.3
FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>