Hett, kvavt och långsamt och folk flyr sta’n

Washington.20080730 006.JPG
Ett tomt Café Milano…
 
Washington.20080730 005.JPG

DET är tryckande värme (upp emot 36 grader), drypande fuktighet och kvavt och långsamt i Washington – alltså ingen höjdare, två månader av ohygglig värme… och folk flyr sta’n för kusterna – Eastern Shore i Maryland, Bethany Beach och Rehoboth i Delaware, The Hamptons i New York och Cape Cod och Nantucket i Massachusetts. Europeiska destinationer, som St. Tropez och Ibiza förefaller inte lika populära denna sommar. Kanske är det den svaga dollarn. Den amerikanska kongressens sommaruppehåll närmar sig också och varar fram till Labor Day den 1 september. Och då händer ju inte mycket i Washington…

 

Washington.20080730 001.JPG

Tomma gator…

 

Washington.20080730 008.JPG
Turistinvasion i Washington…
 
FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>