Policy Brand trunk-show och lanseringsfest

PolicyBrand.20080731 015.JPG
Philippa Hughes vid Policy Brands trunkshow och lanseringsfest på torsdagen.
 

PHILIPPA HUGHES är på god väg att bli ”all the buzz” inom Washingtons konstscen, som utvecklas mer och mer men ännu har en lång väg att gå. Den ena Philippa-intervjun avlöser den andra. Vid torsdagens Policy Brand trunkshow och lanseringsfest för designern Billy Colbert, och sponsrad av Philippas organisation The Pink Line Project, fanns förutom ett flertal fotografer också en reporter från The Washington Post på plats. The Pink Line Project stödjer duktiga konstnärer, som bidrar till att Washingtons konstscen utvecklas och blir mer framstående. The Washington Post kommer, för övrigt, att rapportera om lokala personligheter under 40 inom konstområdet. Philippas spektakulära hem – ett tvåvåningarsloft på Church Street i centrala Washington — med sina moderna – och värdefulla — konstverk och futuristiska möbler har täckt omslaget på The Washington Post Magazine och ett antal konsttidskrifter. Hon har medverkat i och hennes konstevenemang har funnits på sidorna i sådana ansedda tidskrifter som Washington Life Magazine, DC Magazine och The Washingtonian. Hon syns också i kändisspalterna som en deltagare vid olika konstevenemang och vernissager. Ett annat av hennes projekt är en organisation för unga entreprenörer. För alltid när Philippa deltar sker det med ett antal reportrar i ledband…

 

PolicyBrand.20080731 008.JPG
PolicyBrand.20080731 002.JPG
PolicyBrand.20080731 003.JPG
Jonathan Sousa, Sousa Consulting, Elayne Chow, Graceful Edge, och William Ferroggiaro, The Fund for Peace.
 

PolicyBrand.20080731 012.JPG
Designern Billy Colbert tillsammans med Brandon J. Levine och Zoe Heinemann Myers.
 

PolicyBrand.20080731 007.JPG
Eric Putney och Karen Anderson.
 

PolicyBrand.20080731 010.JPG
Henry Thaggert och Jonathan Sears, Langur Media.
 

PolicyBrand.20080731 014.JPG
Philippa Hughes med bekant.
 

PolicyBrand.20080731 025.JPG

PolicyBrand.20080731 022.JPG

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>